COACHINGRÓL RÖVIDEN

cikk_2_2.png

Miben más coach-hoz menni mint pszichológushoz? Milyen témákban tudok segíteni coachként és hogyan? Ma ezt válaszolom meg 5 mondatban - mert tudom, hogy a nyájas olvasó idejét kímélni kell ;)

  1. Párkereső/párkapcsolati, életvezetési, karriertémákban hitelesen tudok dolgozni az ügyfelekkel, mert ezekben rutinom - és a szívem is - benne van :)
  2. Coachként ismerem a kompetenciahatáraimat, és csak olyan témában segítek, amely nem kóros eset (amint elhangzik az ügyfél részéről a depresszió vagy ennél súlyosabb tünet, rögtön továbbirányítom pszichológushoz, ahol ennek megfelelő támogatást kaphat).
  3. A coaching folyamatban feltérképezzük a problémát, és szakmai módszertannal közösen dolgozunk annak megoldásán 8-10 alkalmon keresztül.
  4. Azt mondják, coach-hoz jó kérdésért megy az ember, mert a kérdések a saját válaszaidhoz vezetnek el és a te önazonos megoldásodat szülik meg.
  5. A jó coaching bizsergeti a lelket: mikor az ügyfél megtud valami újat magáról, vagy átél egy aha-momentet, az a legkedvencebb pillanataim közé tartozik...

Ha kedvet kaptál, várlak szeretettel egy próbaalkalomra :)

A bejegyzés trackback címe:

https://maramerlot.blog.hu/api/trackback/id/tr517969008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

MARA MERLOT

cikk19.jpg

randirepertoár és boldogságblog

süti beállítások módosítása