WATCH OUT! IRÁNYMUTATÓ A BIZTONSÁGOS RANDIZÁSHOZ
WATCH OUT! IRÁNYMUTATÓ A BIZTONSÁGOS RANDIZÁSHOZ

vest.png

Az örömteli randizást hirdetem, hiszem, hogy élményeket tud adni az ismerkedés. De azért randiénünk egy része nagyon is maradjon a józanság talaján, és legyen résen a fura arcokkal! Szemezgettem az óvintézkedések közül :)

Nem vagyok túlontúl félős, viszont nem szívesen adok ki magamról sok mindent az ismerkedés elején - védem az adataimat, mint nagyim előtt a pártállásom :D Szerintem  az első randi végéig nem feltétlenül szükséges elárulnunk a ...

SPONTÁNRANDI - LEVEL NINJA
SPONTÁNRANDI - LEVEL NINJA
Bezerics Dani Szexi Kis Gyöngyöző Bora egy ilyen névvel simán hazaviteti magát bármely gurmébolt vagy szupermarket polcáról. Nyáresti olvasmányaink tökéletes kísérője ;)

td2.jpg

Most hallottam kedves lány ismerősömtől, hogy az első randiját egy sráccal egy turkálóban ejtette meg. Művészlélek a lány, van mit tanulnom tőle lazaságról és spontaneitásról. 

Úgy adódott az eset, hogy a tinderen frissen megismert srác csak egy fél órára ért rá este, mert utána dolga volt. Mégis megkérdezte, ráér-e a lány összefutni vele az Astorián. A lány ráért, mondván, ruhavásárlásban lesz, de hozzácsapódhat a srác, ha gondolja. ...

MARA MERLOT

cikk19.jpg

randirepertoár és boldogságblog

süti beállítások módosítása