YOU CAN DO IT 2022!

debby-hudson-jcc8sxk2adw-unsplash.jpg

Mivel a teljes baráti köröm erről csiripelt és a Netflix is megkerülhetetlenül az arcomba tolta, megnéztem a legújabb DiCaprio-filmet, a Ne nézz felt. Szép kis ízelítő koronából, klímaváltozásból, politikai demagógiából… Egy ilyen életről lehozós társadalomkritika után nem jön olyan könnyen az az újévi fogadalom, inkább piheg az ember lánya, hogy érdemes-e ebben a világban élni :D Azért persze átdöccentem lassan, az újévi-fogadalom-szkeptikusokkal ellentétben én nagyon szeretem a januári kihívásokat, a restartot önmagam jobb verziója felé. Inspirál, hogy egy rakat másik ember is bemotiválódik ilyenkor, mintha a levegő megtelne you can do it energiákkal... Ha ez túl spirituálisan hangzik, akkor inkább csak ennyit mondok: nem az a kérdés, hogy mi lenne számomra fontos 2022-ben, ez túl absztrakt. Az a kérdés, hogy milyen ember akarok lenni 2022-ben - na ennek a kérdésnek már van ereje! “Szingli akarok lenni.” “Lusta akarok lenni.” “Kevéspénzű akarok lenni.” Ilyen mondatok biztosan senki száját nem hagynák el, pedig ha az ember nem keres párt, nem sportol, nem keresi a jóléthez vezető utat, akkor jó eséllyel lesz szingli, tunya, kevéspénzű. Így lecsupaszítva a dolgot rögtön reális célkitűzéssé válik a tudatos társkeresés (#nemszingli), a heti három edzés (#nemlusta), a kereset 10%-ának befektetése minden hónap elején (#nemkevéspénzű)...

Az egyik olvasóm írta, hogy várja már a következő maramerlot-randitúrát, mert jó lenne hamarosan becsajozni. Simogatja a lelkem, hogy számít rám a párkeresésben, és valóban, szeretnék minél több embernek segíteni becsajozni, bepasizni idén. 2022 neked is lehet a legjobb éved, ha elkezded élni a legjobb éned. Moccanj ki a kényelmes kifogásokból és tegyél magadért sporttal, coachinggal, naplóírással! Lelkesedésben és you can do it energiákban gazdag BÚÉK! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://maramerlot.blog.hu/api/trackback/id/tr7616804898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

MARA MERLOT

cikk19.jpg

randirepertoár és boldogságblog

süti beállítások módosítása