A LEGSZEXIBB HOBBIK

cikk_23.png

Most, hogy lassan fellélegzik az ország és lehet embernézőbe merészkedni a teraszokon túlra is, összegyűjtöttem a legszexibbnek tartott hobbikat, hogy senki ne maradjon muníció nélkül nyárra :) A toplistások között ugyanis van kültéri, beltéri, egyéni és társas, tessék csak tessék, lehet érdeklődési kört újítani, kondis srácokat-csajokat nézegetni és büszkén rebegni: úgy barkácsolok, mint Benny Bennassi Satisfaction című számában a csajok :D Íme 120 ismerősöm véleménye a szabadidő csábító eltöltéséről!

A nők által legszexibbnek szavazott férfihobbik a következők: 

Toronymagasan a legnépszerűbb, ha egy férfi sportol! Legvonzóbbnak a vitorlázást és a falmászást találják a nők, de a thai box, a kerékpározás és a kondi is jó pár női szívet megdobbant.

Szorosan a sport nyomában a második legvonzóbbnak talált férfihobbi a főzés. Közvetlen környezetemben elhangzott a pucéran főzés igénye is, de ha már a konyhában serénykedik az úriember, az bőven elég a (nem is) gyengébbik nemnek...

Ennél némileg szofisztikáltabb toplistás a hangszertudás: a gitárosokon kívül a zongoristák és szaxofonosok is szempillarebegtető hatásúak. Itt kidomborodott a nők érzékenységre való igénye - aki zongorázik, az rossz ember nem lehet, sőt nyilván amorózó!

Már-már klisé, de sok nőnél felmerült a farmerben barkácsoló adonisz képe is - a kompetens, csöpögő csapot azonnal szerelni képes macsó…

Nagy örömömre felbukkant a toplista 5. helyén az olvasás is, vagyis még mindig van a női nemnek igénye az intellektuális pasikra!

Szívemet melengető válasz volt az “önkéntesség” és a “Nyilván én elfogult vagyok férjemet illetően, de ha valaki fotózik, az nekem bejön” :) Vagyis nemcsak távoli galaxisok időtöltései, mint a Föld körbehajózása, hanem egészen életszagú hobbik is beindítják a nőket. Jót kuncogtam ugyanakkor az antiszexi hobbik listáján: a kisautógyűjtéstől senki nem dobja le a textilt, és nyelvtanulásból is csak az menő, amikor a srác valóban tanul, nem “1 éve duolingozok”...

 

Most lássuk a férfivágyakat!

A legkívánatosabb hobbi a férfiak részéről is a sportolás: a nő fusson (de ne csak úgy kocogasson kérem, hosszútávfusson), jógázzon vagy lovagoljon. Bááár, lovaglásból csak az a jó, ha bérel egy lovat és azon ül, mert ha saját lova van, akkor juszt is csak azon tölti ideje 90%-át, az meg már megint nem szexi :D 

Kellemes a férfiszemnek még a rúdtánc és a hangszeren játszás is - ennek mélyenszántó okait e cikkben szemérmetesen figyelmen kívül hagyom (ja meg nem neveztek meg konkrét hangszereket se a pasik, mindegy… :)

A festés is földöntúli minőséggel ruházza fel a nőt, melytől a férfi még jobban akarja őt, de mondjuk azt, hogy az önkifejezés mint olyan, tsábos. 

Végül pedig felütötte fejét a női szexihobbi toplistán trollkodás gyanánt a hegesztés, de meglepő módon ezt megfejelték valódi, őszinte szavazatok a hegesztés női princípiuma mellett. Meg bármi, ami a nő függetlenségét fejezi ki, barkácsolás és DIY-megmozdulások - fura volt ezt férfi szájából hallani...

Voltak alter válaszok is, mint horgolás (OMG), versírás és sakk, de hiányoltam a kívánatos női hobbik közül a főzést, amit mintha alapértelmezett beállításként élnének meg a férfiak :D Értem én, hogy az ejtőernyős nő az domina, a Stahl konyhája meg nyannyerság, de azért lehet azt a curryt is úgy kavarni, hogy összefusson a nyál a szájban... 

Hogy mi a tanulság? Nyilván egzotikus a motorozó nő képe, bár egy motoros nőt se ismerek… És egzotikus a Földet körbehajózó férfi is, no olyan sincs a környezetemben. Egzotikus, mert nem ugrik ki minden bokorból ilyen, és ez a távoli ismeretlen már önmagában szexi. Hát még az extrémsportok veszélyfaktorai! De azért van remény hölgyek-urak, mert nem koptak ki teljesen a klasszikusok sem: ha a nő táncol, a férfi pedig szerel, az örökszexi. Egyébként meg szenvedéllyel űzve bármi az!  

infographic.png

A bejegyzés trackback címe:

https://maramerlot.blog.hu/api/trackback/id/tr2516571956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KertészLeó 2021.06.11. 20:49:22

Tök jó, hogy a hegesztés is felkerült a listára. Mert bizony nekem ez a hobbim és sok hölgyet sikerült már vele lenyűgöznöm! Ő pedig a fegyverem: www.hegeszto.hu/esab-hegeszto-webaruhaz.html

Örömhernyó 2021.06.13. 19:31:58

A nők szemében addig vonzó a férfi hobbija, amíg ismerkednek. Amint kapcsolatba lépnek, rögtön felesleges időtöltésnek, pénznyelőnek tekinti a férfi hobbiját.
Például a nők imádják a sportos férfiakat, kidolgozott izmokat, de nem szeretik, ha a férfi időt tölt a konditeremben, pénzt költ a sportra, táplálékkiegészítőre.
Az otthon főzőcskéző férfi elsőre vonzónak tűnik, de sokkal vonzóbb egy sikeres férfi, aki keres annyit, hogy naponta étteremben egyen és a nőjét is meg tudja hívni.

mara merlot 2021.06.13. 19:35:03

A nők nevében anblokk nem tudok nyilatkozni, csak a sajátoméban: együtt kondizni a párommal csodálatos program, és ha vega fogással kedveskedik nekem, az sokkal jobban lenyűgöz, mint mikor étterembe visz. Szóval ne ítélj ilyen gyorsan és általánosítóan :)

2021.06.13. 19:36:53

marhaság, ja HR-es, elnézést - 3-as

MARA MERLOT

cikk19.jpg

randirepertoár és boldogságblog

süti beállítások módosítása