RANDIT VALENTIN-NAPRA SOXERETETTEL
Jöjjön újra egy borajánló, mert olyat kóstoltam, hogy az nem maradhat szó nélkül: Krisecco habzóbort, vagyis bezizzentő rozét karanténűző gyanánt a Balatonról :) Igen, tartalmaz merlot-t!

rozsa.png

Miért pont most zizzenünk? Nos, poszt-Valentin-napi magvas gondolatok nélkül nem lenne az igazi egy randiblog, még ha ennél megosztóbb ünnep nincs is - vagy nagyon éli az ember lánya vagy nagyon nem, de ignorálni szinte lehetetlen... Értem én, hogy a Valentin-nap full gejl meg amerikai giccsimport, de én mögé látom azt is, hogy ez egy kind reminder a szerelemről. Hogy helló, ünnepeld meg, hogy van egy párod, akivel jól megvagytok! :) Persze lehet azt mondani, hogy nemcsak egy nap, hanem egész évben kéne értékelnünk a párunkat, de vajon nem felejtjük-e el bőszen a mindennapokban mégis ezt az értékelést? Nem klassz, hogy van egy nap pont erre kijelölve, hogy ezúttal ne felejtsd el megmasszírozni őt, kivételesen gazdag reggelit készíts neki vagy közösen vegyetek egy illatos fürdőt? 

Én azt mondom, randit neki! Nem kell kínhalált halni az ajándékvásárlással, és valljuk be, a szép szál rózsa is veszít vidéki romantikájából, ha belegondolunk, hogy jó eséllyel Kenyából érkezett idáig klimatizált repülőgépen… Ja, mert hogy Kenya a világ egyik legnagyobb vágott virág exportőre, és Hollandián keresztül landolnak a kenyai rózsák az dicső magyar nők kezében :D Na de, miért is ne lehetne a Valentin-nap nemzeti randinap? Simán csak kimoccanni és sétálni egyet a vízparton, bármelyik víz partján? :) Egy elviteles kávét vagy forralt bort magunkhoz ragadva andalogni párunkkal a napsütésbe - nem csöpögős, nem lóg róla bóvli LOVE felirat, egyszerű boldogságbonbon... Azt hiszem nem kell ezt túlideologizálni: mindenki örül a lelke mélyén a párja figyelmének és/vagy a minőségi időnek. Aki nem, az félő, hogy egy deviáns torz lelkű szociopata :D Na jó, csak viccelek. Mondjuk inkább úgy, minden (működő) párkapcsolat megérdemel egy randevút, feldobni a februárt :) 

A maramerlot az ünneplést hirdeti: emlékezetessé tenni életünk napjait, amennyire csak lehet. És a karanténbeszürkülés közepette még nagyobb létjogosultsága van a Valentin-napnak, mint valaha!! Tök rendben van, ha nem csíped. De ha nem hurrogod le kapásból, hanem megünneplitek egy sétával vagy lakomával, akkor gazdagodik egy emlékkel a randirepertoár. Márpedig az nagyon jól tud esni, akár frissen turbékolók vagytok, akár rozsdás már kicsit a flörtgépezet ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://maramerlot.blog.hu/api/trackback/id/tr6616430182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

MARA MERLOT

cikk19.jpg

randirepertoár és boldogságblog

süti beállítások módosítása