MIÉRT KELL ÍGY KITÁRULKOZNI???

cikk31.png

Randinaplót és párkapcsolati megmondómaratont publikálni finoman szólva is intim :) Már kijött pár írásom, mikor anya egy telefonbeszélgetésünkkor megkérdezte: drága lányom, miért kell így kitárulkoznod? Nem számonkérően kérdezte - ő szuperanyu, támogató és mindent el lehet neki őszintén mondani. 

Akkor hát elmondom: hiszem, hogy fontos az embereknek többféle perspektívát mutatni. Elmesélni, mennyi izgalom van az életben! Utoljára gimiben hatottak meg a konvenciók, de azóta szépen fokozatosan próbálom ledobni magamról a társadalom elvárásait. Nem könnyű, bevallom :) Mikor a Facebook hemzseg az úristen-megkérték-a-kezem-lesz-aki-örökké-elvisel-bibibiii bejegyzésektől meg az öltöztessük-újszülöttjeinket-bébipandának-nem-elég-szegényeknek-hogy-Felhőnek-és-Dzsindzsernek-nevezték-el-őket fotóktól... Hiszem, hogy fontos egy olyan üzenetet közvetíteni, hogy ha nem ez a te valóságod, akkor is rendben vagy. Ha pedig ezt szeretnéd valóságnak, akkor tegyél érte :) Megélni a tudatosságot és magabiztosságot felszabadító! Egyedül és párban is.

A kapcsolataim tíz év alatt voltak olyan értékesek, mintha csak egy lett volna, de az tíz évig tartó :) Volt olyan párom, akitől megtanultam agykontrollozni meg az összes konditermi gép használatát, és olyan is, akitől épp csak annyit, hogy vigyek magammal extra szatyrokat, ha utazáshoz pakolok :D A szobrász fenekestül felforgatta a világnézetemet és kozmopolitává tett, a fotóssal nyári románcunk alatt pedig még éjszaka is kávéztunk, hogy kitoljuk az idő határait… Minden kapcsolat hozzám tett valamit, és mivel naplófanatik vagyok, szívet melengető áttekintés ezeket leírni… De nem öncélú: bátorítás azoknak, akik csalódtak, és nem tudják, érdemes-e újrakezdeni. Motiváció a félénkeknek, hogy merjenek randizni, és a merészeknek is, hogy jól randizzanak :) Végül pedig meseóra a boldog kapcsolatban élőknek, hogy nosztalgiázzanak, és kicsit mint a sorozatoknál, gondolatban megéljék az én életemet is :)

A korosztályom egy része már családot alapított, kiérdemelve ezzel egy tapsot az osztálytalálkozón, de pont így akadnak szingli és elvált barátaim-barátnőim is… Mindenkinek más az útja, én pedig az enyémet róva arra bátorítalak, kedves ismerős-kedves idegen, hogy kísérletezz, okulj, nevess :) A randizás mindenkié!

A bejegyzés trackback címe:

https://maramerlot.blog.hu/api/trackback/id/tr9615709898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalapstan 2020.07.13. 20:12:36

Szerintem nagyon jó olvasni, én így ismeretlenül is nagyon szeretem, hogy minden keserűség nélkül tudsz visszatekinteni kapcsolatokra, hogy úgy látod, adtak neked, több lettél tőlük, anyukád tisztára lehet büszke a lányára. ☺️

MARA MERLOT

cikk19.jpg

randirepertoár és boldogságblog

süti beállítások módosítása