RANDIT VALENTIN-NAPRA SOXERETETTEL
RANDIT VALENTIN-NAPRA SOXERETETTEL
Jöjjön újra egy borajánló, mert olyat kóstoltam, hogy az nem maradhat szó nélkül: Krisecco habzóbort, vagyis bezizzentő rozét karanténűző gyanánt a Balatonról :) Igen, tartalmaz merlot-t!

rozsa.png

Miért pont most zizzenünk? Nos, poszt-Valentin-napi magvas gondolatok nélkül nem lenne az igazi egy randiblog, még ha ennél megosztóbb ünnep nincs is - vagy nagyon éli az ember lánya vagy nagyon nem, de ignorálni szinte lehetetlen... Értem én, hogy a Valentin-nap full gejl meg amerikai giccsimport, de én mögé látom azt is, hogy ez egy kind reminder a szerelemről. Hogy helló, ünnepeld meg, hogy van egy párod, akivel jól megvagytok! :) Persze lehet azt mondani, hogy ...

EX-BARÁT NEM BARÁT!
EX-BARÁT NEM BARÁT!

cikk_6.png

Van egy barátnőm, aki babát vár - bár csak egyet vár, de három helyett eszi a nápolyit :) Persze a találkozóinkat is ultrahangfelvételek színesítik, és az indokoltnál több infóval látott el méhlepénytémában, de még mindig kiválóan lehet vele világmegváltókat beszélgetni pasikról :D Na vele jutottunk arra a konklúzióra, hogy exet megtartani nem lehet barátnak, csak talonba.

Merthogy a szakítás utáni ártatlan barátkozás nagyon nem barátkozás, hanem ...

MARA MERLOT

cikk19.jpg

randirepertoár és boldogságblog

süti beállítások módosítása