JÁZMINTEÁS JOSZI
JÁZMINTEÁS JOSZI
Még nem hangolódtam át hideg üzemmódra, még borból is visszatekintek a nyárba - vagy oh, az egyetemi borfesztekig akár… Ezért mai olvasmányborunk az átmenet jegyében a siller: majdnem vörös, szamócaidéző, szemet gyönyörködtető :)

azori.png

Imádom a könyvtárakat! Van annak egyfajta vidéki romantikája, mikor körbeleng a kultúra, és felváltva bámulászhatod az embereket meg a könyvszagú könyvespolcokat... Legszebb egyetemi emlékeim közé tartozik a könyvtárazás, az ablakon kimerengés tanulás közben, helyett :) Olyan az a szcéna kicsit, mint a konditerem: ha eleget jársz ugyanoda gyúrni, egy idő után feltűnnek ugyanazok az arcok, némelyekkel összehangolódik az időzítés. Azt mondják, a fizikai ...

TESCO DISCO
TESCO DISCO
Nyárutóul, Balaton-idézőül mai olvasmányborunk egy pohár olaszrizling légyen: egyszerre nyári almás és ásványos, tud nagyon rusztikus és nagyon elegáns is lenni :)

cikk_5.png

Nekem a tesco disco a shoppingmókát jelentette mindig is, míg nem Vasarely cinkostársam be nem szervezett egy hétvégi tesco disco bulira az A38-on. No nemcsak úgy mentünk bele az éjszakába aljasulni, hanem előtte lekóstoltuk a Rezeda olaszrizlinget bornaplóstul, és úgy vettük be Budapest hipszterhajójának teraszát éjfél körül. 

Első megfigyelésem a helyszínen: az 1 négyzetméterre jutó hellószia pasik száma olyan elképesztően magas, amilyet még egyetlen ...

MARA MERLOT

cikk19.jpg

randirepertoár és boldogságblog

süti beállítások módosítása